Шукати в цьому блозі

середа, 8 лютого 2017 р.

ТЕХНІКА ШВИДКОЧИТАННЯ!


Використовуючи прийоми, наскільки можна підвищити швидкість читання?


Швидкість читання по горизонталі гарантовано підвищується мінімум у два рази, а швидкість читання по вертикалі буде залежати від вас і ваших можливостей – тут цифри варто опустити, щоб ви не обмежували свої можливості зазначеною межею швидкості. Людина знайомиться із собою і своїми можливостями у процесі навчання, і максимальна швидкість читання в даному випадку не обмежена. Але якщо говорити про середні показники, то швидкість читання по горизонталі підвищується у 2–6 разів, а швидкість читання по вертикалі складає від 1100 до 4500 слів за хвилину.


І для чого потрібне швидкочитання людині?


У першу чергу хочу сказати про те, що швидкість читання є основним показником усіх інтелектуальних можливостей людини. Отже, підвищуючи швидкість читання до швидкості читання по вертикалі, ми можемо впевнено говорити про те, що людина збільшила свій потенціал у рази.



Швидкочитання допомагає більше встигати і мати можливість швидше розвиватися. За допомогою навички швидкочитання ми можемо в рази скоріше засвоювати будь-яку необхідну інформацію, читати набагато більше літератури – від художньої до спеціалізованої.

Немає коментарів:

Дописати коментар